Přejít k hlavnímu obsahu

Další epizoda pořadu COOL Esport nabídne pokračování soutěže s NVIDIA Reflex

11. 12. 2020 | 21:36 Prima COOL
Letos 49. díl pořadu COOL Esport bude opět nadupaný od začátku až do konce! Těšit se mimo jiné můžete na rozhovor s Dominkem "Fraged" Herzem či další kolo soutěže s NVIDIA Reflex.
COOL Esport #49
COOL Esport #49

Co nejpodstatnějšího se za posledních pár dní událo v esportu? Odpověď na tuto otázku vám již tradičně nabídne další epizoda pořadu COOL Esport. V ní se mimo toho také zaměříme třeba na to, jak dopadla obě letošní MČR, chybět ale bude klasický Slovník hráče. Našeho hosta, známého CSkaře Dominka "Fraged" Herze totiž bude vedle rozhovoru čekat jeden další úkol – v našem chvilkovém okénku, které Slovník hráče nahrazuje, si vyzkouší hraní Valorantu se zapnutou technologií NVIDIA Reflex.

Právě tuto část byste měli sledovat opravdu pozorně, chcete-li se zúčastnit dalšího kola naší soutěže. Pro zařazení se do slosování o grafickou kartu GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC je totiž nutné zjistit, jaké skóre Fraged nahrál, a napsat ho pod soutěžní post na Facebooku COOL Esport. I v tomto díle se zkrátka můžete těšit na spoustu zajímavých věcí, včetně klasické soutěže, kde se bude hrát o mobilní telefon Realme 7. Tak si to v sobotu od 10:45 nenechte ujít!

Štítky: COOL Esport, MADMONQ
miluju videohry a hlavně ligu legend