Přejít k hlavnímu obsahu

Další úspěch domácí FIFA scény: RIIJK obsazuje 45. místo světového žebříčku

18. 2. 2020 | 20:37 EA SPORTS FC 24
Fotbalista oblékající černo-zelené barvy Entropiq opět skóruje. Dvacáté kolo víkendové ligy prošel s čistým skóre 30-0 a dosáhl tak 45. celosvětového žebříčku. Vylepšuje tak svůj úspěch z minulého týdne a nevypadá, že by se chystal zpomalit. Podaří se mu ve zbytku měsíce února udržet své umístění, nebo lépe, dostat se ještě výš?
Štěpán „RIIJK“ Sobocki
Štěpán „RIIJK“ Sobocki

V minulosti hrál za Dark Tigers, JRC nebo třeba eSubu. V dubnu 2019 se přesunul do Sampi, organizace fotbalisty Jakuba Jankta. Zde zůstal až do listopadu, ale poté mu přišla nabídka, která se neodmítá. Během Datart e:LIGY mohl hájit barvy Slavie, klubu, kterému fandil od mala, a splnil si tak svůj sen. Poté podepsal smlouvu se svým současným týmem Entropiq, kde má možnost hrát jako profesionál. Štěpán „RIIJK“ Sobocki je na skvělé cestě stát se předním světovým hráčem v nejhranějším fotbalovém simulátoru.

Na úspěch v první únorové víkendové lize, kde se mu podařilo krásné skóre 29-1 ihned navazuje dalším zdarem, když o týden později opět válcuje soupeře, tentokrát už s bezchybným skóre 30-0. Tato výhra ho dokonce posunula do TOP 50 světových hráčů. Pokud se mu stejně dobré výsledky podaří i v následujících dvou týdnech, je zde velká šance udržet se v nejlepší padesátce po celý měsíc, což by jeho i fanoušky jistě potěšilo. Jeho spoluhráč Patrik „Huhnak“ Hornák dosáhl skóre 26-4, jen těsně mu tak utekla Elita 1.

RIIJK
Štítky: Entropiq, RIIJK, FUT