Přejít k hlavnímu obsahu

Datart e:LIGA odhaluje přímé pozvánky pro čtyři fotbalové kluby, nechybí T9Laky ani Emerickson

10. 10. 2019 | 14:34 EA SPORTS FC 24
První kvalifikační turnaje do Datart e:LIGY již odstartovaly a první kluby tak poznaly své první hráče, kteří budou bojovat v dalších kolech. Týmy s plnohodnotnými esportovými divizemi však dostali možnost si své hráče pozvat na přímo.
Výchozí obrázek

Před dvěma dny odstartovala Datart e:LIGA prvními klubovými koly pro SK Sigmu Olomouc, FC Slovan Liberec, FC Fastav Zlín a Bohemians Praha 1905, kde uspěli například RealDaněk nebo bývalý hráč FK Teplice Angel. Právě vršovická Bohemka je ale jedním ze čtyř mančaftů, které díky větší angažovanosti na FIFA Scéně dostali možnost si své svěřence pozvat přímo do semifinále. Jistotu nevyhoření v otevřených kvalifikacích tak mají velké jména jako T9Laky, Emerickson nebo TheJohny. Celou tuto pozvanou osmičku naleznete na obrázku.

Datart e:LIGA
MČR 2019
Štítky: e:LIGA
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.