Přejít k hlavnímu obsahu

Desátý ročník s sebou přináší limitovanou edici merche. Pomozte MČR v obtížném období!

4. 10. 2020 | 10:20 Všechny hry
Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v moblilních hrách se nám blíží a s ním i limitovaná edice mikin a triček. Kvůli aktuální situaci bohužel není možné uskutečnit desáté mistrovství tak, jak bychom si asi všichni přáli, ale nákupem těchto fanouškovských předmětů má každý jedinečnou možnost podpořit i letošní ročník.
10 let MČR PC
10 let MČR PC

Organizátoři největší akce domácího esportu toho měli naplánované opravdu mnoho, ale nakonec se nám výstaviště v Brně bohužel naplnit nepovede. Místo nákupu vstupenky bude mít ale celá domácí komunita šanci podpořit organizátory alespoň cestou nákupu fanouškovských předmětů. Pro jubilejní ročník jsme připravili jedinečnou várku mikin a triček s motivem 10 let MČR.

10 let MČR PC

Letošní sezóna je opravdu v lecčem neobvyklá a i když esportu nabídla i řadu nových možností, absence eventů ovlivnila celou PLAYzone velmi negativně. I přesto se nám povedlo i letošní ročník uskutečnit a doufáme, že si to všichni společně užijeme na maximum, a protože se neuvidíme ve velké hale, pokusíme se o to víc zpříjemnit všem divákům sledování jednotlivých vysílání, která chceme znovu posunout o úroveň výš. Vyvrcholení MČR sezóny odstartuje 13. listopadu vyvrcholením Samsung MČR v mobilních hrách, od 18. pak startuje Vodafone MČR v počítačových hrách, nejdříve se utká domácí špička v CS:GO a následně celý seriál zakončí finálový turnaj v PUBG.

Své vyjádření dodal Tomáš Mikula, Head of MČR v počítačových hrách

MČR v počítačových hrách letos slaví 10. narozeniny a u této příležitosti jsme chtěli právě letošní ročník udělat co největší a nejpamátnější jak pro hráče, tak i návštěvníky a diváky. Bohužel vlivem koronaviru jsme byli nucení přesunout finále do podoby bez fanoušků na místo majestátní stage a skandujících fanoušků a stále řešíme jednu komplikaci za druhou. Proto bychom vám, fanouškům esportu, chtěli představit naše nová trička a mikiny k 10. výročí, z jejichž nákupu jde celých 100 % na podporu největší domácí esportové akce. Pokud se vám alespoň trochu líbí a chcete MČR 2020 pomoct, budeme velice vděčni za každý zakoupený kus!
Mistrovství ČR v počítačových hrách
Štítky: MČR, 10 let MČR, MČRPC