Přejít k hlavnímu obsahu

Dext míří do Movistar Riders a ve Španělsku se tak utvoří česko-slovenské duo

4. 2. 2021 | 09:00 VALORANT
V polovině ledna jsme vás informovali o přestupu českého hráče mikigoalieho do španělské organizace Movistar Riders, která poskládala mezinárodní složení. To však hned v prvních dvou týdnech našlo trhliny a bylo potřeba změn. Součástí z nich je ale také příchod slovenského střelce Dexta, který si tak opět zahraje se svým bývalým parťákem.
Dext
Dext

Movistar Riders pod vedením bývalého CS:GO hráče Carlose 'scarx' Sáncheze musela hned první den po oficiálním představení skousnout hořkou pilulku. Portugalský hráč Rui 'rapaztriste' Fonseca totiž musel být z týmu okamžitě propuštěn z důvodu používání nepovolených prostředků a tým si tak musel ihned hledat nového pátého hráče. Tohle hledání se následně zdvojnásobilo, když v týmu skončil také Mihály 'Tishler' Kállai.

Jedním z hráčů původní lednové pětice je i Michael 'mikigoalie' Buzek, který se dlouhodobě pohybuje po Evropě. Před Movistar Riders hrál například za Totem Esports, ale až v tomhle týmu uviděl velkou příležitost. Změnami v týmu navíc dostane ještě extra posílení motivace, protože se opět v jednom týmu potká s bývalým parťákem z Inside Games, elitním slovenským hráčem Norbertem 'Dext' Paulovčákem. Někdejší špičkový Fortnite hráč dlouho kromě Inside Games hrál také za tým 9x, který už je ale minulostí a na Dexta nyní čeká nová výzva. VALORANT Champions Tour teprve začíná, takže snad budou mít čeští a slovenští fanoušci komu fandit ve světě.

Aktuální složení Movistar Riders:

 Venezuela Carlos 'scarx' Sánchez
 Polsko Maks 'kamyk' Rychlewski
 Česká republika Michael 'mikigoalie' Buzek
 Slovensko Norbert 'Dext' Paulovčák
 Polsko Jakub 'ayke' Smoczyński

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.