Přejít k hlavnímu obsahu

DickStacy končí v Renegades

8. 1. 2020 | 12:34 Counter-Strike 2
Účastník dvou Majorů, živoucí meme a nejvýraznější tvář týmu Grayhound, díky kterému to Australané dotáhli až do Renegades. To je DickStacy, který se po dvou letech loučí s jeho týmem.
DickStacy
DickStacy

DickStacy působil v australském týmu od roku 2017, kdy se stal členem Grayhound. Od té patřil ke stěžejním členům týmu, který pomáhal budovat tým do dnešní podoby. Během jeho působení se Grayhound vyhoupli na úplnou špičku australské i asijské scény, což potvrdil hlavně díky účasti na obou loňských Majorech. I díky tomu to byl právě jeho tým, koho podepsala organizace Renegades po odchodu jejich předchozího australského týmu do 100 Thieves.

DickStacy

Stále však platilo, že v Renegades patřil dlouhodobě k nejslabším článkům týmu, proto nakonec došlo k jeho konci v týmu. Nelze totiž upřít, že jeho největší předností v Grayhound byla jeho marketingová síla, která už v Renegades není tolik potřeba.

Jako náhrada by měl do týmu dojít Hatz, který nedávno skončil v ORDER. Jeho příchod zatím nebyl potvrzen, už ale figuruje na soupisce týmu v ESEA, dá se očekávat, že se poprvé v týmu již představí v kvalifikaci na IEM Katowice.

Sestava Renegades bude vypadat následovně:

 Austrálie Simon "Sico" Williams
 Austrálie Christopher "dexter" Nong
 Austrálie  Joshua "INS" Potter
 Austrálie Liam "malta" Schembri
 Austrálie Jordan "Hatz" Bajic

Štítky: Renegades, DickStacy
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.