Přejít k hlavnímu obsahu

Disrespectův zkušební stream na YouTube sledovalo přes 300 000 diváků. Nyní by měl pokračovat již naostro!

7. 8. 2020 | 15:10 Všechny hry
Po dlouhém tichu a spoustě nezodpovězených otázek o sobě konečně nechává Dr Disrespect stále více znát. Na někdejší kratičké interview nyní navazují teasery na sociálních sítích, a oblíbený streamer dokonce zapnul zkušební stream na YouTube, kterého se účastnilo obrovské množství diváků. Vypadá to, že po tomto úspěchu bude Doc i nadále pokračovat na YouTube!
Disrespect YouTube
Disrespect YouTube

Více než měsíc po zabanování Dr Disrespecta na Twitchi, což provázelo mnoho záhad a zvláštních okolností, se oblíbená osobnost konečně objevila znovu v akci. Teda ne tak úplně. Doc se totiž rozhodl otestovat stream tentokrát na YouTube, aby zjistil, jestli vše funguje tak jak má, a připomněl se tak všem jeho fanouškům, kteří ho ještě nesledují na této platformě. Navíc přidal možnost podpořit jeho kanál za 4.99 dolarů, čímž se diváci stanou přímo členy jeho klubu a přirozeně získají několik výhod, podobně jako tomu je na Twitchi.

Nikdo však stále nevěděl, co se na streamu bude dít a mnoho zvědavých fanoušků se zúčastnilo, aby vůbec zjistili, zda-li se Doc skutečně ukáže a povede svůj klasický stream, tentokrát však na YouTube. Očekávání byla tak veliká, že se vysílání zúčastnilo 330 000 nadšených diváků, kteří na obrazovce pouze sledovali čerpací stanici v dešti za doprovodu synthwavu, což však nikam nevedlo. Po chvilce bylo zřejmé celému publiku, že to je vše, co dnes fanoušci dostanou, protože se stále jednalo o pouhý test.

Vysílání nakonec ale přineslo alespoň nějaké odpovědi, protože všem divákům se později dostalo zprávy od oficiálního Docova kanálu, která jednoduše říkala "Uvidíme se zítra" (tedy 7. srpna ve 22:00), načež stream běžel ještě asi hodinu. V průběhu vysílání si Disrespect také změnil informace na svém Twitteru, kde je nyní k dispozici odkaz na jeho YouTube kanál. Kromě pozvánek na Instagramu navíc vydal svůj nový song s názvem Red Skies. Jedno je jasné, toto vysílání nevzešlo odnikud a Doc celou dobu plánoval svůj návrat, který se pravděpodobně i nadále bude odehrávat na YouTube. Našel si tak americký šampion nový domov?

Štítky: Dr Disrespect