Přejít k hlavnímu obsahu

Dnešním hostem PLAYzone Podcastu bude oblíbený CS:GO komentátor Bananides

16. 9. 2020 | 13:08 Counter-Strike 2
Deváté živé pokračování PLAYzone Podcastu opět bude hostit dvojice moderátorů, vedle Pavla 'Tučňák' Kristána se opět objeví Přemek 'huhy' Malina. Aby toho ovoce nebylo málo, tak jsme si tentokrát pozvali člověka, který i přes vadu řeči již čtyři roky aktivně komentuje převážně CS:GO, Jiřího 'Bananides' Johanidese.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Před několika dny jsme si Bananidese vyzpovídali v rámci klasického rozhovoru, tam jsme však usoudili, že je to stále málo a oblíbený komentátor tak nyní dostane větší prostor na zajímavou diskuzi v rámci dalšího dílu PLAYzone Podcastu. Na ten se můžete těšit v živém podání (ano, žádná premiéra nahraného záznamu) na Twitchi CoolPrima ve středu od 17:30. O archiv pak nepřijdete na webu či dalších oblíbených platformách, jako Spotify. A o čem si budeme povídat? Bananides komentuje primárně CS:GO, ale jeho vášní je esport jako celek (s důrazem na tuto formu slova esport). Těšit se tak můžete na rozmanitou diskuzi o všem možném, takže se nebojte zapojit do vysílání a přispět do pléna i nějakou zajímavou otázkou. Tenhle pokec bude stát za to!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.