Přejít k hlavnímu obsahu

Dokážete si představit Ninju ve světě Hollywoodu?

4. 8. 2020 | 12:20 Twitch.tv
Možná největší streamer světa, Tyler „Ninja“ Blevins, údajně uvažuje o kariéře v Hollywoodu. Více prozradil v nedávném rozhovoru pro Hollywood Reporter.
Ninja
Ninja

Ninja nedávno premiérově okusil, jaké to je stát před filmovými kamerami, když si střihl cameo ve snímku Free Guy, s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli. Film měl mít původně premiéru již v létě, kvůli světovým událostem byla posunuta na prosinec. Po této zkušenosti s filmem Free Guy prohlásil:

Říkali mi: „Byl jsi skvělý, jsi přirozený talent.“ Sdělil jsem (své ženě) Jess, že mi jenom pochlebují a říkají to, abych si nemyslel, že jsem hroznej. Prý to ale není jen pochlebování, takže doufám, že je to skvělé.

Ninja podle svých slov hodlá upřít svou pozornost na prakticky cokoliv, co se týče Hollywoodu, ať už jsou to filmy, dabování nebo kreslené filmy.

Poté, co Microsoft ukončil činnost Mixeru a uzavřel partnerství s Facebook Gaming, streamer údajně pracuje na vlastních kreativních nápadech. K tomu také čte scénáře, ale navzdory tomu, že má teď docela dost volného času, nezdá se, že by se zatím hnal do nových projektů. 

Musí to dávat smysl. Pokud je to těžké, protože s tím ještě nejsem spokojený, můžu na tom pracovat. Ale pokud je to těžké, protože nejsem dobrý, nebudu nad tím brečet.

Pro zajímavost – Ninja nedávno diskutoval s Ellen DeGeneres, aby jí pomohl s Fortnite. Oblíbená moderátorka talk show pozvala Ninju krátce před světovými událostmi, aby ji mohl poučit o umění battle royale hry.

Štítky: Ninja