Přejít k hlavnímu obsahu

Dota se dočkala appky na statistiky účtu podobnou Spotify Wrapped

1. 1. 2020 | 13:44 Dota 2
Uživatel Redditu Mythicize vytvořil aplikaci ve stylu Spotify Wrap pro statistiky Dota2 účtů, které krásně shrnují uplynulý rok 2019.
Dota Wrapped
Dota Wrapped

Mythicize tento program vytvořil poté, co viděl, kolik zábavy lidé měli při jednoduchém zjišťování statistik naposlouchané hudby. Tak se rozhodl vytvořit vlastní verzi pro herní komunitu právě Doty. K tomuto využil obrovské databáze Dotabuff a ve svém programu zjednodušuje její rozsáhlé záznamy v jednoduchý přehled daného účtu za celý rok. 

Program se soustředí zejména na základní statistiky, jako například počty zabití, smrtí a nejhranějších hrdinů. Celkový rozpis je sice o něco kratší, než ten původní hudební, ale také se zde dají vyčíst zajímavé věci. 

I made a Dota version of Spotify Wrapped from r/DotA2

Celá věc je velice jednoduchá a stačí vám k tomu pouze přihlášení do Dota profilu skrze Steam. Pokud nemáte veřejný Dota2 účet, lze také zadat čistě jen Dotabuff ID a nalézt tak své statistiky i bez nutnosti přihlašování. 

Projekt není ničím velkým a tak lze čas od času narazit na malé nedostatky či bugy. Sám Mythicize radí, abychom aplikaci prostě a jednoduše refreshovali, dokud se vše nezobrazí správně. Tato appka je tak další příklad toho, jak je herní komunita v Dotě důležitá a kolik toho přináší do samotné hry. Doufejme, že přístí rok se třeba dočkáme nějaké oficiální verze přímo od Valve. 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: DotA, Reddit