Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect bude mít vlastní televizní seriál

8. 12. 2019 | 13:24 Twitch.tv
Dvojnásobný videoherní šampion uzavřel deal se Skybound Entertainment, díky čemuž se do televize dostane seriál postavený na oblíbeném charakteru amerického streamera. Netěšte se ale až příliš, tvorba je teprve ve svých začátcích.
Dr Disrespect
Dr Disrespect

Guy 'Dr Disrespect' Beahm je jednou z největších osobností stále rostoucího světa online streamování, po odchodu jiných velkých jmen z Twitche na Mixer se navíc stal tím největším jménem tradiční platformy. Kult svého alter ega se nyní bude rozrůstat i jinou cestou, 37letý streamer se totiž spojil se Skybound Entertainment a spolutvůrcem seriálu The Walking Dead, Robertem Kirkmanem, a čistě o něm vznikne televizní seriál.

Dr Disrespect nebude mít v dosud nepojmenovaném seriálu pouze nějakou dílčí roli, nýbrž se celý bude totiž zcela kolem něj a vzniku jeho druhého já. Podle CEO společnosti Skybound Entertainment, Davida Alperta, je mezi spoustou neuvěřitelně talentovaných streamerů v Disrespectovi něco opravdu speciálního, díky čemuž se dá označit za největší postavu historie videoher. Těšit se tak můžeme na pozadí, jak celého alter ego vzniklo. Samotná hlavní hvězda doufá, že jde o jeden z kroků, který opět více legitimizuje svět streamování.

Hlavním cílem tohoto spojení je vznik televizní show, ale Doc se nebál zmínit i o rozmanitějších možnostech. Narážet tak může na potenciální vznik komiksů či her, což právě pro Skybound není žádnou neznámou. David Alpert celé vyjádření uzavřel trefným přirovnáním: „Každé nové médium je zprvu odmítáno. Když se poprvé objevil rock 'n' roll, bylo označováno za hluk. Dnes se ale moje děti učí, že Beatles jsou géniové.“

Jak zmiňujeme v počátku, tvorba je teprve ve fázi počátečních návrhů. I tak se ale finálního produktu o hvězdě světového kalibru už nyní nemůžeme dočkat. World domination, baby!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.