Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect dostal permanentní ban na Twitch.tv

27. 6. 2020 | 12:33 Twitch.tv
Dr Disrespect dostal ban ze zatím neznámých důvodů, o skutečnosti informoval twitter účet "StreamerBans", který automaticky zveřejňuje zabanované Twitch partnery, a to 26. června ve 2:01 odpoledne centrálního času.
123
123

Streamer byl zabanován už jednou, v létě 2019, ale pouze dočasně, za to, že vzal svého kameramana na toalety na E3, nicméně u tohoto banu zatím není známý žádný důvod ani jeho délka a sám Dr Disrespect se stále nevyjádřil. Jediné info o banu máme od redaktora jménem Rod "Slasher" Breslau, který na Twitteru řekl, že podle jeho zdrojů se jedna o ban permanentní.

K banu se také vyjádřila i zástupkyně Twitche Shannon Liao, nicméně její vyjádření neobsahuje žádné nové informace, pouze rekapitulaci a upozornění, že každý streamer bez rozdílu bude zabanován při porušení podmínek služby nebo komunitních pravidel.

/

Slasher dále pokračoval na Twitteru s vyjádřením ohledně této situace, údajně v tuto chvíli od důvěryhodných zdrojů ví, co se stalo, ale jde o příliš vážné a citlivé téma, které nechce sdílet.

Twitch dokonce streamerovým subscriberům jen několik hodin po banu vrátil peníze, které by měli podle emailu obdržet během 5 pracovních dní, což nevypadá vůbec dobře a spíše přidává k tvrzení, že se jedná o ban permanentní. V tuto chvíli však můžeme jen čekat.

Štítky: Dr Disrespect