Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect se podělil s diváky o své úzkosti! Stále neví, proč dostal ban na Twitchi

3. 9. 2020 | 09:30 Twitch.tv
Dr Disrespect je již nějakou dobu zpět na scéně, i když se musel přesunout na jinou platformu. Po jeho neobjasněném banu tak přešel na YouTube, kde také slaví obrovský úspěch. Jeho mentální zdraví se ale ze všech událostí stále nezotavilo. Co oblíbeného streamera tedy trápí?
DrDisrespect
DrDisrespect

Dr Disrespect, jedna z největších ikon streamingu, se při svém YouTube vysílání více rozpovídal o svém záhadném banu, který dostal na Twitchi, a jak celá situace ovlivnila jeho mentální zdraví. Na celém případu je asi nejzvláštnější, že dodnes sám Doc netuší, proč vlastně permanentní ban obdržel – jedno je však jisté, nenese to vůbec dobře. I když hvězdný streamer našel své nové působiště na YouTube, stále ho občas můžeme zastihnout v pochmurné náladě.

Sám Doc tvrdí, že od svého banu trpí úzkostmi, které sice nemá stále, ale příchází k němu ve vlnách, což mu značně ztěžuje práci, protože sám neví, jak se s nimi efektivně vypořádat. Ve svém vyjádření pokračuje a poukazuje na skutečnost, že někdy se při přenosu může zdát, že je Doc mimo, nebo prostě nemá svůj den. I když se mu na nové platformě vede dobře, stále ho trápí vše, co se stalo na Twitchi.

Doc se v současné době snaží co nejlépe s těmito pocity vyrovnat po svém, což je právě důvodem, proč se jeho persóna může zdát chvílemi mimo. I když je nesmírně nadšený, že jeho úspěch pokračuje i na YouTube, stále se nevyrovnal se svou minulostí, a to především proto, že mu stále nikdo nic neobjasnil. To vše umocňuje fakt, že ban na Twitchi mu výrazně omezil jeho působení na turnajích a hraní po boku některých známých tváří, či dokonce sponzoring.

Doc
Štítky: Dr Disrespect