Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect se vyjádřil ke svému banu na Twitchi

28. 6. 2020 | 20:39 Twitch.tv
O permanentním banu známého hráče Dr Disrespecta předevčírem informoval Twitter účet TwitchBans, který automaticky zveřejňuje nové bany ověřených Twitch partnerů. Dnes se k této kauze vyjádřil i samotný streamer.
dr
dr

Po dlouhé době, kdy obě strany mlčely, zmínil Dr Disrespect jeho perma ban ve svém příspěvku na Twitteru. Pokud vás zajímá, proč se Twitch rozhodl zablokovat jednoho z nejvíc sledovaných členů svojí komunity, bohužel vás zklameme. Dr Disrespect totiž sám nemá ponětí, proč je jeho kanál na černé listině. Twitch ho prý o banu nijak neinformoval, jediné co nám tedy zbývá, je počkat, než se věci dále vyvinou. Doufejme jen v to, že jde pouze o nemilé nedorozumění, ze kterého streamer vyjde bez velké úhony.

Už včera Twitch vracel peníze mnoha předplatitelům kanálu, kteří si určitě nepřejí, aby jejich oblíbený bavič zůstal zabanován. Disrespectova žena, známá jako Mrs Assassin, ve svém Instagram Story děkovala takzvanému "Champions Club", tedy početné skupině fanoušků streamera.

Není to poprvé, co dostal Dr Disrespect nějaký postih na této platformě. Naposledy tomu bylo v roce 2019, kdy si na veletrhu E3 vzal svého kameramana na toalety. Tenkrát mu Twitch udělil dvoutýdenní ban.

dr
Štítky: Dr Disrespect
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.