Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack Winter: STYKO další titul nezískal, ve finále uspěli forZe

1. 12. 2019 | 20:22 Counter-Strike 2
Kromě bojů o světovou jedničku na ECS Finals probíhá další turnaj, který je součástí neslavnější LAN párty světa. Řeč je samozřejmě o DreamHack Open Winter, kde bojuje o titul také STYKO a jeho GODSENT.
STYKO
STYKO

Do švédského Jönköpingu přijelo již tradičně osm týmů bojovat o 100 000 dolarů. Od 29. listopadu do 1. prosince probíhají boje těch nejlepších tier 2 týmů ze světa Counter-Striku, které bojují o šanci proslavit se. Vítěz totiž nedostane pouze porci prize pool a pohár, ale díky nedávno vzniklé ESL Pro Tour také v budoucnu získá pozvánku na jeden z turnajů sérií ESL One, IEM nebo DH Masters.

UPDATE, Neděle po grandfinále: DreamHack Open Winter je za námi. GODSENT opět předvedli skvělý výkon, ten však na výhru nestačil. Už v semifinále totiž podlehli Rusům z forZe. Ti si také poradili s Tricked v grandfinále a získávají tak 50 000 dolarů

GODSENT

Formát je stejný, jako bývá u zastávek DreamHack Open tradicí. Osm týmů je rozdělených do dvou skupin, ve který se v průběhu pátku a soboty utkají o postup do play-off. To na hráče čeká v neděli, kdy se odehrají obě semifinále, po kterých bude večer následovat grandfinále.

Základní skupiny jsou však již odehrané, přičemž GODSENT je zvládli bezchybně, stejně jako jejich soupeři z grandfinále posledního turnaje Tricked. Naopak selhaly týmy FURIA a hlavně Heroic, kteří na své generálce před ESL Pro League Finals skončili ve skupině poslední.

DreamHack Winter Open 2019: play-off
  Evropa GODSENT1      
 1. 12. 10:00 | BO3   Rusko forZe2   
  Rusko forZe2      
    1. 12. 17:00 | BO3   Rusko forZe 
  Dánsko Tricked2      
 1. 12. 13:00 | BO3   Dánsko Tricked1   
  Evropa CR4ZY0      

Základní skupiny probíhaly následovně:

DH Winter Open 2019

Turnaj se tradičně odvysílá na Twitchi, streamem nás provedou tváře jako Maniac, Potter, Hugo Byron nebo Pimp.

Štítky: DreamHack Open
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.