Přejít k hlavnímu obsahu

Dvanáctiletý youtuber vytvořil urážlivý rap song o Tfuem, který posléze FaZe Clan sdílel

25. 6. 2019 | 15:38 Fortnite
Esportová organizace FaZe Clan se stále nepřenesla přes žalobu, kterou na ni podal populární Twitch streamer Turner „Tfue“ Tenney. Organizace na Twitteru sdílela video, v němž účinkuje 12letý hráč Fortnite H1ghsky1, s popiskem „něco pro zlepšení nálady.“
H1ghsky1
H1ghsky1

Ve videu H1ghsky1 rapuje o streamerovi a probíhajícím soudním řízením mezi Tfuem a FaZe Clan. Verše se zabývaly několika tématy, včetně lhaní o jeho věku, jeho banu na Twitchi. Mimo to H1ghsky1 Tfueho osočil, že se k FaZe a majiteli Richardu „Bangsovi“ Bengtsonovi zachoval falešně a že se měl špatně chovat i ke svému duo partnerovi Dennisu „Cloakzymu“ Leporemu. Dvanáctiletý kluk zašel ještě dál, když zmínil Tfueho přítelkyni, Corinnu Kopf, a naznačil, že spí s youtuberem Loganem Paulem. Ten se mimochodem ve videu také objevil. 

Reakce esportové komunity je poměrně jednotná, všichni si pokládají stejnou otázku: Proč? Nikdo se o tohle video neprosil. Vzhledem k reakcím na twitterovém vláknu, které převyšují lajky a retweety, to vypadá, že příspěvek nemá účinek, jaký si FaZe představoval. 

Tfue by mohl reagovat podobným urážlivým songem a ukončit tak rapovou kariéru H1ghsky1, nebo by se mohl zachovat dospěle a neodpovídat, čímž by se nesnížil na úroveň tohoto kluka. 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

NVIDIA
Štítky: Tfue, FaZe