Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming představují první domácí ladies sekci!

16. 5. 2020 | 12:00 VALORANT
Na domácí scéně se vždy pohyboval alespoň jeden dívčí tým, především v FPS titulech, poslední roky ale v tomhle dost zaostávaly. Novou éru se nyní pokusí odstartovat organizace Eclot Gaming, která vstupuje na Valorant scénu tímto nečekaným krokem.
Eclot Gaming
Eclot Gaming

Zatímco většina domácích organizací pokukuje po vycházejících hvězdách Valorant scény, tak v ECLOT se na to rozhodli jít opačnou a dosud neprobádanou cestou. S novou hrou vzniká spousta nových týmů, mezi kterými se našel i první ženský. A jelikož se v jeho řadách nachází streamerka ItsTerez, která pod křídly Eclot Gaming už působila v jiné pozici, tak dává naprosto smysl všechny strany propojit i touto možností. Ze jmen známých z platformy Twitch není Terez v sestavě jediná, a z většiny je parta složená z bývalých hráček CS:GO. Slečny již spolu pravidelně hrají a nyní bude záležet nejvíce na tom, jaká přesně bude jejich úloha ve známé organizaci. Pokud to obě strany správně podchytí, tak z hlediska reprezentativnosti určitě nemůže jít o špatný krok.

Celá sestava tohoto ladies týmu vypadá následovně:

 Slovensko Anna 'Ejmyy' Hriadelova
 Slovensko Lea 'Leusikk' Vagová
 Česká republika Tereza 'ItsTerez' Herzánová
 Slovensko Michaela 'Mikajla' Dömeová
 Česká republika​​​​​​​ Tereza 'Terezkavole' Šachtová

Nechceme zůstat pozadu, a tak se i my vydáváme cestou pro mnohé organizace a týmy doposud neprobádanou. Tentokrát to totiž nebude tradiční pánská sestava, ale rozhodli jsme se jako první vsadit na děvčata!
Eclot Gaming Ladies
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.