Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming se loučí se druhým hráčem své sestavy, náhrada zatím známá není

7. 7. 2020 | 12:07 Counter-Strike 2
Dalším týmem, který provádí změny před letní částí sezóny, je sestava úřadujících vicemistrů České republiky z Eclot Gaming. Ta už se s koncem jarní 1. Tipsport COOL ligy rozloučila se zyoredem, nyní však přichází druhý odchod.
rko
rko

Pouze pár dní před play-off 1. Tipsport COOL ligy, jež proběhlo před necelým měsícem, byl v řadách Eclot Gaming oficiálně přivítán Tomáš 'Mix' Bilík. Ten už v té době s týmem hrál ESEA ligu, avšak pro play-off elitní domácí soutěže v sestavě až do konce zůstal Tomáš 'zyored' Cvaniga. I s jeho pomocí nakonec ECLOT dokázali dokráčet k bronzovým medailím a s důležitým článkem týmu se tak rozloučit vítězně. Hezkým momentem byl i pozápasový rozhovor, kam ECLOT vyslali právě zyoreda, který se v živém přenosu mohl s týmem rozloučit.

Právě tento drobný skutek ukazuje, jak Eclot Gaming vždy fungovaly a jaké jsou jejich hodnoty. Změny v sestavě nikdy nebyly prvním řešením každého problému, vždyť od listopadového MČR, kde zaskočili scénu a vybojovali stříbrné medaile, si udrželi čtyři hráče svého složení až doposud. Jako druhý se nyní s týmem po necelém roce a půl působení loučí Milan 'rko' Kohút, s nímž se organizace pro změnu rozloučila povedeným rozlučkovým videem plným jeho povedených highlightů. Ve vyjádření se nepitvají ani žádné interní důvody rozchodu, zmíněno je stroze pouze to, že se slovenský hráč „rozhodl v týmu dále nepokračovat a zkusit štěstí jinde.“

Letní soutěže se kvapem blíží a novou posilu ECLOT se jistě dozvíme co nevidět.

Sestava Eclot Gaming nyní vypadá takto:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Česká republika Vít 'noobiq' Pohlot
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Česká republika Tomáš 'Mix' Bilík

Zdroj: @eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.