Přejít k hlavnímu obsahu

EDC: SINNERS těžkou zkouškou v semifinále neprošli, Sprout proti nim otočili sérii

24. 2. 2021 | 17:55 Counter-Strike 2
European Development Championship je jedním z několika turnajů, do kterých jsou zapojeni SINNERS. Díky aktivnímu působení v menších evropských soutěží se česká jednička postupně prokousává světovým žebříčkem místo za místem, ve vyřazovací části EDC tak budou mít opět šanci získat nejen prize money, ale i cenné příčky v žebříčku.
European Development Championship
European Development Championship
Zdroj: grafika EDC

První vydání rozvojového turnaje Eden Esports ovládl kazašský tým K23. Ten však ve druhém případě neprošel skupinami, kde nevyhrál jediný zápas. Ve své skupině se K23 dokonce potkali se SINNERS, ve vzájemném zápase se však zatím nesetkali. Český celek totiž vyhrál duely proti zbylým dvěma konkurentům a postoupil s čistým štítem dále. Cenný skalp získal především od týmu Movistar Riders, který je už několik týdnů v řadě o jedno místo před SINNERS v HLTV žebříčku. Právě tohle duo postoupilo ze skupiny C a bude patřit mezi favority na titul. Z dalších týmů je potřeba zmínit především SproutSAW, kteří otevírají třetí světovou desítku.

Jdeme však dále, protože je před námi samotné play-off, kde bude ve hře třicet 30 tisíc dolarů. Prize pool si z osmi týmů rozdělí nejlepší čtveřice, takže pro jistotu finanční odměny už je potřeba vyhrát pouze jeden zápas. Každý den budou na programu vždy dva duely, vždy od 12 a 15 hodin. Šampiona tak poznáme ve čtvrtek večer.

EDC Season 2: play-off
  Bělorusko Nemiga2         
 Pondělí 12:00   Bělorusko Nemiga0      
  Rusko forZe0         
    Středa 12:00   Evropa Movistar Riders1   
  Maďarsko Budapest Five0         
 Pondělí 15:00   Evropa Movistar Riders2      
  Evropa Movistar Riders2         
       Čtvrtek 15:00   Německo Sprout 
  Česká republika SINNERS2         
 Úterý 12:00   Česká republika SINNERS1      
  Rusko HellRaisers1         
    Středa 15:00   Německo Sprout2   
  Německo Sprout2         
 Úterý 15:00   Německo Sprout2      
  Portugalsko SAW1         
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.