Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness se po dlouhých letech vrací na LoL scénu

3. 1. 2020 | 07:30 League of Legends
Mezi domácími organizacemi se eEriness řadí mezi největší české stálice, League of Legends scénu ale opustili již v roce 2016. Nyní však vstříc nové sezóně přichází velký návrat, do jejich řad totiž míří pětice, která dosud působila pod názvem szelmicky z ísta.
eEriness LoL
eEriness LoL

V mezisezónním období málokdy vznikají nové týmy, které mají dlouhodobý potenciál. Výjimkou potvrzující pravidlo jsou ale szelmicky z ísta, které se v dobrém světle ukázaly na prosincových Hitpoint Weekly turnajích. Výkonů týmu okolo Tomáše 'Elmo' Bielika nezůstaly bez povšimnutí a celá pětice nyní nachází své útočiště. Do světa League of Legends se totiž po třech a půl letech vrací organizace, která má za sebou tři účasti na MČR, čtyři na Masters a jejími řadami prošla i dnes známá jména jako Neon, MakeItBetter nebo Kapitán Lipánek.

Barvy eEriness bude hájit tato pětice:

 Česká republika Jakub 'Kulvas' Kotulan
 Česká republika Marek 'Paštikus' Paštika
 Česká republika Lukáš 'ThePoroGod' Kloc
 Česká republika Tomáš 'Elmo' Bielik
 Česká republika David 'Dáda' Arnolt

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.