Přejít k hlavnímu obsahu

Emerickson se stává třetím hráčem Sparta eSports

18. 1. 2019 | 08:08 EA SPORTS FC 24
AC Sparta Praha a její projekt Sparta eSports vítá třetího hráče FIFA 19. Po MrRicim a populárním TheJohnym rozšiřuje sestavu tradičního fotbalového klubu také domácí streamerská jednička, Emerickson, který tak opouští tým JRC FIFA Czech.
ACS Emerickson
ACS Emerickson

Velký tuzemský boom spojený s FIFOU 19 postupně dostává Jana 'Emerickson' Krupičku mezi přední postavy domácí esportové scény, což mu ve spojitosti s jeho kvalitními hráčskými výkony vyneslo nabídky ze zahraničních organizací. Český streamer se však rozhodl zůstat doma a kývnout na nabídku silného koně, kterým Sparta bezesporu je. Této spolupráci nezamezí ani fakt, že Emerickson je rodák z Brna, nikoliv pražský rodák či odmalička velký sparťan.

V rozhovoru pro klubový web "Eme" prohlásil, že jeho největším cílem je se probojovat na největší možný turnaj letošní sezóny, kterým je FIFA 19 Global Series, k čemuž by mu právě nové angažmá mohlo dopomoci. Současně však doufá, že se mu Spartu bude dařit reprezentovat nejen na virtuálním trávníku, ale i celkově, jako jsou například jeho přenosy na Twitchi nebo další možné interakce s diváky. Více v samotném videorozhovoru.

ACS Emerickson
Zdroj: sparta.cz
Štítky: Sparta esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.