Přejít k hlavnímu obsahu

Sen je u konce. Entropiq v zápase o všechno nestačili na organizaci Davida Beckhama

4. 3. 2021 | 23:20 VALORANT
Organizace Entropiq na začátku roku propustila polskou i českou VALORANT sekci, místo kterých poskládala nový ambiciózní tým. Francouzské jádro okořeněné o finského ostrostřelce Taimou a hlavně českou pušku Twistena hned při prvních příležitostech ukazuje, že by mohlo patřit do širší evropské špičky. Teď už to jen potvrdit!
Entropiq Twisten
Entropiq Twisten
Zdroj: grafika Entropiq

VALORANT Champions Tour odstartovala třemi turnaji Challengers, které postupně určí složení prvního velkého turnaje Masters. Čtyři postupující určilo klání Challengers 2 a třetí soutěž probíhá právě teď. Otevřená kvalifikace opět hostila celou řadu českých a slovenských zástupců, z nichž se nejdále dostala česko-slovenská sestava Winfinity a duo Dext, mikigoalie v barvách Movistar Riders. No a pak tu máme Entropiq, kteří jdou ještě dále.

Česká organizace se pyšní jen těmi nejvyššími cíli, a právě proto poskládalo její vedení sekci, která hodlá kousat. První dva pokusy o turnaj Challenger byly neúspěšné, na ten třetí je to ale blízko. Twisten a spol. přežili první den a dvě výhry zaznamenali i v následných BO3 sériích proti 12. a 13. nejlepším týmům Evropy, které je posunuly do finálového kola kvalifikace. Jejich soupeřem však bude ještě těžší váha jménem Guild Esports. VALORANT sekce organizace legendárního anglického fotbalisty Davida Beckhama se dlouhodobě nachází v TOP 10 evropského žebříčku a na kontě má i výhru proti nejúspěšnějšímu evropskému týmu prvního roku, G2 Esports.

Velkolepý souboj o postup na Challengers 3 proběhne ve čtvrtek 4. března od 18:00, těšit se můžete na oficiální komentované vysílání. V případě úspěchu by na Entropiq o víkendu čekal jeden ze čtveřice G2 Esports, OG, Fnatic, Wave Esports o postup na samotný turnaj Masters, který už nabízí neskutečný prize pool 150 tisíc dolarů. Kvalifikační proces je opravdu dlouhý, my však věříme, že to Entropiq dotáhnou do úspěšného konce!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.