Přejít k hlavnímu obsahu

Epileptick1d se oficiálně stává hráčem Virtus.pro

24. 11. 2019 | 13:11 Dota 2
Virtus.pro si začátkem nové DPC sezóny prošli několika změnami, nyní ale snad mají za sebou tu poslední. Po předvedení svých dovedností na ESL One Hamburg se novým hráčem na pozici 1 stává epileptick1d.
epileptick1d
epileptick1d

Už v září se s týmem rozloučil kouč ArsZeeqq i offlaner 9pasha, krátce na to jej následoval RAMZES666 a na lavičku byl posazen RodjER. Sestavu nejprve rozšířil Resolut1on, jako stand-in uspěl ve zkušební době Save a totéž se povedlo epileptick1dovi, který soupisku oficiálně uzavírá. Kvalifikace na druhý Major jsou za rohem, ale VP si ještě předtím zahrají Parimatch League v Moskvě, kam se již v novém složení dokázali kvalifikovat.

S novým carry se na ESL One v Hamburku neprezentovali vůbec špatně a ačkoliv skončili až na děleném pátém místě, jsme v očekávání, jakou magii dokáže nové složení předvést v následujících turnajích.

Virtus.pro budou nyní působit v tomto složení:

 Rusko Egor 'epileptick1d' Grigorenko
 Ukrajina Vladimir 'No[o]ne' Minenko
 Ukrajina Roman 'Resolut1on' Fominok
 Moldávie Vitalie 'Save' Melnic
 Rusko Alexei 'Solo' Berezin

Zdroj: virtus.pro
Štítky: Virtus.pro
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.