Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: Na Tipsportu najdeš i Blast Premier, COOL ligu nebo Epic League

2. 11. 2020 | 15:00 Všechny hry
Na Tipsportu se tvoří opravdu obří kurzovní nabídka i v rámci elektronického sportu. Prožít FIFA COOL ligu na maximum je se sázkami ještě jednodušší, ale v kurzu budou také turnaje ve hrách Dota 2 nebo CS:GO.
FIFA COOL liga
FIFA COOL liga

Dota 2

Dotaři se pravidelně těší z velkých turnajů a tentokrát je tím hlavním turnajem, který se rozhodně vyplatí sledovat, Epic League. Taháky jsou samozřejmě zápasy Ninjas in Pyjamas, ale těšit se můeme i na Nemiga Gaming, Gambit Esports či Team Unique. Na Tipsport.cz najdete i spoustu dalších soutěží ve hře Dota 2, včetně Perfect World League, ESL Meisterschaft nebo Summit Online.

Dota 2 Sázky

Counter-Strike: Global Offensive

V rámci oblíbeného CSka je opravdu z čeho vybírat a krom vybraných kurzů níže si můžete prohlédnout vypsané kurzy na soutěže: ESL Meisterschaft, IEM Beijing nebo Svenska Elitserien.

Tipsport CSGO

FIFA 21

Samozřejmě můžete sázet také na největší domácí klání ve hře FIFA 21. V rámci pondělního kola COOL ligy se opět odehraje pořádná porce zajímavých utkání, včetně bratrovražedného souboje sparťanů Castera a Emericksona. Pohodlné výhry si i podle kurzů mají připsat zástupci FCVP Esports. 

FIFA COOL liga