Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: Velké League of Legends i play-off DreamHack Masters

9. 6. 2020 | 16:00 Všechny hry
Vrací se největší světové ligy v League of Legends, jako League European Championship a League Championship Series. Nejen o tom bude náš další přehled sázkových kurzů u Tipsportu!
Tipsport
Tipsport

Counter-Strike: Play-off DreamHack Masters

Už není čas na klopýtnutí, DreamHack Masters totiž vrcholí a jediná chyba může znamenat konec v turnaji. V následujících dnech zaujme například velkolepý střet G2 Esports a NaVi, ale vyrovnaný boj se dá čekat i od utkání mezi Fnatic a MAD Lions. 

Tipsport CS:GO

League of Legends: Evropská nálož

V akci budeme moc od pátku opět vídat týmy z evropské LEC. Letní split totiž konečně zajímá a znovu bychom v akci měli vídat hned čtyři české tváře. Dozajista zaujme hned první duel, kdy Carzzy a Humanoid z MAD Lions budou chtít zopakovat senzaci z jarního play-off, kdy favorizované G2 dokázali přehrát hned ve třech hrách. 

LEC

Dota 2: Blast Bounty Hunt

Ani po ESL One Birmingham světová Dota 2 scéna nespí a pokračuje turnajem BLAST Bounty Hunt. V prvním kole vyřazovací části se představí česká dvojice v Ninjas in Pyjamas proti týmu Alliance, který na zmiňovaném ESL One dokázal uhrát dokonce 2. místo.

Dota 2

League of Legends: Začíná i liga za oceánem

S evropskou ligou začíná samozřejmě i ta severoamerická, kdy všechny oči budou sledovat TSM proti Team Liquid. V zápase totiž nastoupí Doublelift proti svému bývalému týmu a drama okolo jeho přestupu jen umocní celkové napětí v zápase.

Tipsport LCS
Zdroj: tipsport.cz
Štítky: Tipsport, tipsport.cz