Přejít k hlavnímu obsahu

Event v Loot Lake a výbuch sopky nemohl vidět každý, glider jako omluva

5. 5. 2019 | 13:25 Fortnite
Během včerejšího večera byli hráči svědky dalšího živého eventu ve hře. Tentokrát měli hráči možnost volit, která zbraň se vrátí do hry a být svědky výbuchu sopky a zničení dvou největších lokalit na ostrově Battle Royale.
event
event

Živé události ve hře Fortnite jsou velmi populární. Poslední z nich byl koncert DJ Marshmello, který vidělo přes 10 miliónů hráčů po celém světě. Obvykle jsou však eventy spojeny s dějovou linií hry a tentokrát tomu bylo také tak. Navíc Epic připravil překvapení - hráči mohli v rámci eventu hlasovat, kterou z odstraněných zbraní či věcí chtějí vrátit do hry.

Několik minut před eventem z nabídky módů zmizely ty klasické a objevilo se nové LTM Unvaulting, kde bylo možné event od 21:00 živě sledovat. V průběhu eventu byly zakázány zbraně, což velmi potěšilo, protože si jej každý mohl vychutnat bez obav, že bude v průběhu eliminován. 

Nvidia

Bohužel, pravděpodobně z důvodu velkého zájmu, se mnoha hráčům nepodařilo do hry připojit a event tak neměli možnost sledovat. Na tuto situaci dnes reagoval Epic Games a každý hráč, který spustil nové LTM Unvaulting, dostane Glider Arcana zdarma ať již event viděl, nebo neviděl. Pokud si někdo glider zakoupil, dostane investovaných 1200 VBucks zpět na svůj herní účet. Epic Glider hráčům daruje během následujících několika dní. 

Výběr zbraně

Hráči celosvětově během eventu měli možnost hlasovat pro návrat odstraněných věcí nebo zbraní. Na výběr byl Grappler, Tac SMG, Stormwing, Bouncer, Infinity Blade a Drum Gun. Nakonec byl celkem jednoznačně zvolen Drum Gun, který byl ve stejném okamžiku vrácen do hry. 

Výbuch sopky

Druhá část události pak byla zaměřena na výbuch sopky. Tři sopečné kameny zasáhly Retail Row, Polar Peak a Tilted Towers. V Retail Row byla zcela zničena komerční část a Tilted Towers byly zničeny kompletně, kromě nové budovy. Zanechat pouze novou budovu, která v předchozích sezónách byla téměř vždy jako jediná zničena, byl od vývojářů velmi vydařený vtip. 

Naše zážitky z události lze jen velmi těžko popsat slovy. Doporučujeme se proto podívat na následující video. Pokud jste event nemohli sledovat živě, zde si budete připadat, jako byste se nacházeli v samotném centru dění a nemusí vám být líto, že jste nebyli ve hře. 

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu v herním Item Shopu: "iamhappymike".