Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses představují smíšenou sestavu, uspěje na světové scéně směsice žen a mužů?

29. 1. 2021 | 11:51 VALORANT
Severoamerická VALORANT scéna je plná světoznámých organizací, které neváhaly a hned v prvních měsících naskočily na nejaktuálnější esportový rychlík. Jiné, jako například Evil Geniuses, vyčkávaly, co se bude dít v roce 2021, ale právě EG nyní také představují svoji sestavu, a musíme uznat, že je minimálně unikátní.
Evil Geniuses VALORANT
Evil Geniuses VALORANT

Evil Geniuses se po vstupu na VALORANT scénu začali poohlížet poté, co se na něj chystala přejít jedna z nejzkušenějších CS:GO hráček ze Severní Ameriky, Christine 'potter' Chi. Potter jsme mohli poslední měsíce vídat především na analyst desku velkých CS:GO turnajů, ona však stále má kompetitivní drive a je připravena čelit další výzvě. Loni v září se sice zúčastnila ryze ženského turnaje FTW Summer Showdown, pro svůj první velký VALORANT se však rozhodla nejít cestou ženské pětice – ale jít proti zvyklostem a namixovat muže i ženy.

V sestavě EG však nepůjde o jedinou zástupkyni něžného pohlaví. Potter se zmíněného turnaje FTW Summer Showdown zúčastnila mimo jiné s Claudií 'Clawdia' Che a společně dokráčely až do finále, takže na ni mladá střelkyně zřejmě udělala dobrý dojem. V tomhle klání jejich tým podlehl pouze budoucí sestavě Cloud9 White, která platí za nejlepší ženský tým, jež se navíc bude snažit uspět v prvním turnaji VALORANT Champions Tour, která právě startuje. Stejný cíl budou mít i Evil Geniuses, jejichž zbylou trojici utvářejí Aleksandar 'aleksandar' Hinojosa a Nolan 'Temperature' Pepper, jenž byli pouze jeden zápas od postupu na First Strike NA, spolu s bývalým profíkem Ronanem 'Osias' Javelonou. Do jaké míry se ale stihnou sehrát, to je zatím ve hvězdách.

VALORANT sestava Evil Geniuses:

 Spojené státy americké Christine 'potter' Chi
 Spojené státy americké Aleksandar 'aleksandar' Hinojosa
 Spojené státy americké Claudia 'Clawdia' Che
 Spojené státy americké Nolan 'Temperature' Pepper
 Filipíny Ronan 'Osias' Javelona

Štítky: Evil Geniuses
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.