Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus oficiálně oznámili novou soupisku

24. 7. 2019 | 16:38 Counter-Strike 2
Změny na domácí scéně pokračují a jako další odkrývají všechny své karty eXtatus. Kolem a kolem to znamená odchod trenéra a hlavně dvě změny i v základní sestavě.
eXtatus CS:GO
eXtatus CS:GO

Po oznámení přestupu Jozefa 'd0di' Kisse do Teamu Brute se dalo očekávat, že kámen na kameni v eXtatus nezůstane ani v základní pětici. Na fanpage svůj kick nejprve ohlásil Jan 'hones' Urválek, který má dle prohlášení eXtatus namířeno do Moops, a odchod poté potvrdil i Dominik 'blogg1s' Janita. O něm se nejprve hovořilo ve spojitosti s trvalým přesunem do Dark Tigers, nakonec jej však ulovila eSuba, která staví zajímavý kádr.

Zbylá trojice hráčů eXtatus však nesáhla k žádným neznámým. Teprve po necelých pěti měsících se ke starým známým vrací dvojnásobný medailista z MČR, Peter 'wEAMO' Rauch, a opačným směrem za blogg1se přichází Dominik 'Fraged' Herz, který tak po nějakém čase opět spojí síly s dlouholetým spoluhráčem Pechynem.

Do úvodního zápasu FORTUNA COOL ligy proti Dark Tigers dnes eXtatus nastoupí v tomhle složení:

 Česká republika Dominik 'desty' Černý
 Slovensko Lukáš 'luko' Hrabčík
 Česká republika Martin 'Pechyn' Pechoušek
 Česká republika Dominik 'Fraged' Herz
 Slovensko Peter 'wEAMO' Rauch

Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.