Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušek přišel se spoustou nápadů, jak by příští pokračování série FIFA mohlo zabodovat

23. 5. 2020 | 17:20 EA SPORTS FC 24
Jeden z fanoušků virtuálního fotbalu přišel s nápady, jak vylepšit chystanou FIFU 21. Od komunity dostal velmi pozitivní ohlas a jeho připomínky nabírají na popularitě. Pojďme si tak tyto poznatky shrnout.
FIFA
FIFA

EA Sports dostávají kvůli FIFĚ 20 spoustu negativní zpětné vazby, která souvisí s nedostatkem změn od předešlého dílu, a to hlavně v režimu kariéry. Komunita tedy doufá, že se vývojáři polepší a FIFA 21 přinese podstatné změny. Rowett přišel se spoustou nápadů na to, jak FIFU zlepšit. A komunita s ním více než souhlasí.

První z jeho návrhů se týká online serverů, které jsou nechvalně proslulé kvůli své nespolehlivosti. Rowett navrhuje větší počet serverů, což je náklad, který by EA neměl finančně vadit a vylepšil by velmi jednoduše jejich spolehlivost.

Přesuneme se k Ultimate Teamu, který je pro většinu tím nejdůležitějším módem FIFY. Tady Rowett hovoří hlavně o lepších odměnách, které by mohly přilákat a více hráčů. Zároveň by také vítal návrat měsíčních odměn, které byly ze hry odebrány ve FIFA 18. Zajímavou motivací by také mohlo být přidání denních odměn, které by pro změnu mohly hráče motivovat k pravidelnějšímu hraní a dodat jim tendence zůstat u hry.

Poslední návrhy jsou spojené s s možností vybrat si libovolného hráče, nejen pouze hráče z jejich klubu. Mimo vytvoření módu s tím souvisí i možnost přístupu ke všem kartám, které můžete s postupem roku odemykat.

Všechny tyto poznatky trefně pokrývají mnoho aktuálních problémů FIFY, na které se komunita snaží delší dobu upozornit. Doufejme, že EA Sports tyto nápady a výzvy vyslechne a hráči se konečně dočkají pokrokového ročníku. Co si myslíte o těchto změnách vy? Napište nám vaše názory do komentářů.