Přejít k hlavnímu obsahu

Každý tým potřebuje své fanoušky! Přijď fandit na Vodafone MČR přes aplikaci Zoom

21. 11. 2020 | 14:58 Counter-Strike 2
Při letošním jubilejním desátém Vodafone MČR v počítačových hrách sice nebudete moci podpořit své oblíbence přímo na místě, ale to neznamená, že se nebude fandit. Součástí vysílání se můžete stát i přímo vy, stačí k tomu jen webkamera a aplikace ZOOM.
MČR zoom
MČR zoom
Zdroj: grafika PLAYzone

Vodafone MČR v počítačových hrách se sice bohužel odehraje pouze ve studiu, to však neznamená, že bude bez  fanoušků! Ti se totiž mohou těšit na virtuální fanzónu, kde budou moct ukázat, kterému týmu patří jejich srdce, a objevit se přímo ve vysílání!

Jediné, co k fandění potřebuješ, je webkamera a aplikace ZOOM. Tentokrát tě však nečeká zkoušení z literatury, místo toho se právě na této platformě potkají fanoušci jednotlivých týmů v CS:GO.

Každý z týmů bude mít vlastní místnost, odkaz na tu správnou najdete vždy v den konání zápasu v coverage článcích, kde na jednom místě najdete vše, co je pro sledování Vodafone MČR potřeba.

Grandfinále CS:GO

SINNERS
AKTIVNÍ

Entropiq
AKTIVNÍ

Připojením na jednu z uvedených adres aplikace ZOOM uděluje fanoušek pořadateli Vodafone MČR v počítačových hrách 2020 právo jeho obrazový přenos zobrazit v živém streamu této akce, který probíhá skrze platformy Twitch.tv a Facebook.com. Uživatele mladší 15 let prosíme, aby jim jejich rodiče či zákonní zástupce dali k tomuto kroku předem souhlas.

MČR PC 2020
MČR PC 2020
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: MČR
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.