Přejít k hlavnímu obsahu

FattyPillow se loučí. Oblíbený streamer si dává přestávku od streamování

15. 4. 2021 | 21:58 Twitch.tv
Jeden z nejvýznamnějších českých streamerů a bavičů si pro všechny své fanoušky připravil smutné oznámení. FattyPillow na svém posledním streamu oznámil, že si od Twitche dává přestávku na neurčito, a to z osobních a pochopitelných důvodů. Navíc není všem dnům konec a po úspěšném zotavení bychom oblíbenou domácí osobnost mohli znovu spatřit při jednom z jeho bláznivých vysílání!
FattyPillow
FattyPillow
Zdroj: Twitch.tv/FattyPillow

Streamer, youtuber a hlavně jeden z předních dlouholetých bavičů na domácí scéně FattyPillow si pro všechny své fanoušky na Twitchi připravil opravdu důležité oznámení. Po úspěšně, i když zpočátku celkem kontroverzně nastartované kariéře, následovalo mnoho prosperujících let parádní tvorby, které si všichni diváci, ale i sám Fatty narámně užili. Fatty si kolem sebe vybudoval obrovskou a silnou komunitu, která si náramně užívala jeho humor i gameplay a v případě nouze jej vždy podržela, což se dá považovat za obrovský úspěch.

Úspěch a peníze nicméně nejsou vše a proto se Fatty rozhodl pro radikální, ale rozumné řešení, a v živém vysílání s těžkým srdcem oznámil konec streamů. Není však důvod zoufat, jelikož toto pro fanoušky nemilé rozhodnutí je pouze dočasné! Fatty do své kariéry vynaložil mnoho úsilí a své publikum nejednou bavil i navzdory vlastním problémům a často také na úkor svého mentálního zdraví.

Přestože je Fatty úspěšný a jeho kanál se těší velké oblibě, samotný streamer to necítí až tak růžově. Jeho zapálení a motivace už dle jeho vlastních slov ani zdaleka nejsou takové, jako tomu bylo zpočátku a zásadně si nepřeje, aby jeho jediným pohonem byly finance. Celé situaci ani za mák nepomáhají Fattyho občasné úzkosti a celý tento stresující kolotoč se pak nakonec podepíše na jeho psychice, přestože své diváky nadevše miluje.

Fattyho rozhodnutí dát si od streamu přestávku a nabít tak znovu energii je proto oprávněné a naprosto na místě. Navíc, jak sám řekl ve svém vyjádření, jedná se o dočasné řešení a je tu tedy velká šance, že jej znovu uvidíme v akci. My Fattymu přejeme mnoho úspěchu s opětovným nalezením směru a hlavně pevné zdraví v této zasloužené pauze. S trouchou štěstí bychom mohli zase někdy být svědky jedné z jeho show!

Štítky: FattyPillow