Přejít k hlavnímu obsahu

FC Viktoria Plzeň poráží SK Slavii Praha 2:0, T9Laky nadělil CptKubajzovi 11 gólů

22. 12. 2020 | 16:46 EA SPORTS FC 24
Přátelská esportová utkání fotbalových klubů začínají být v poslední době čím dál populárnější, ať už na mezinárodním či domácím poli. Další velký zápas proběhne dnes podvečer, kdy se proti sobě postaví dva jediní čeští fotbaloví mistři za posledních šest let.
SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň
SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň

Esportová sekce SK Slavie Praha odehrála v posledních týdnech celou řadu přátelských zápasů. Martin 'Kobby' Strnad a Jakub 'CptKubajz' Pudil mají za sebou velké i malé pražské derby, souboj s organizací Sampi i velký duel proti anglickému West Hamu United. Dalším sokem tradičního klubu bude obávaný soupeř ze západu republiky. FC Viktoria Plzeň se v poslední době utkala například s FK Jabloncem, který porazila 3:1.

Plzeňští hráči jsou ale celkově v lepší formě. Michal 'DRMi10' Drastich si ve FIFA COOL lize o víkendu vykopal stříbrnou medaili, Lukáš 'T9Laky' Pour stejný cenný kov vybojoval o něco dříve v Guseppe Cupu. Co se týče formy slávistů, tak tam je lépe naladěn Kobby, který ovládl 2. FIFA COOL ligu a vrátil se také do Elite 1.

Souboj esportových zástupců dvou nejúspěšnější fotbalových klubů posledních let proběhne v úterý od 17:00 jako předehra středečnímu zápasu na skutečném trávníku. První duel proti sobě svede CptKubajze a T9Lakyho, ve druhém případě se proti sobě postaví Kobby a DRMi10. V případě remízy proběhne třetí rozhodující zápas.

Výsledky zápasů:

  • T9Laky vs. CptKubajz – 2:0 (3:0, 8:0)
  • DRMi10 vs. Kobby – 2:0 (3:3, 3:1)
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.