Přejít k hlavnímu obsahu

Ferrari Peek zazářili v šestém týdnu Liquid Academy a odnáší si 1200 euro

27. 7. 2020 | 11:56 VALORANT
Valorant Academy je dlouhodobý projekt od slavné organizace Team Liquid, který se zaměřuje na vývoj scény v Evropě i Severní Americe. Tento víkend se odehrál již šestý víkend těchto bojů o proražení v silné konkurenci a stovky eur k tomu.
Valorant Academy
Valorant Academy

Celé dění odstartovalo otevřenou částí, kam se mohl přihlásit naprosto každý. Ve hře byly čtyři místenky v uzavřené části a kromě toho i 500 euro pro vítěze. Ferrari Peek na jejich cestě nikdo nezastavil a český celek si dokráčel pro hezkou finanční odměnu. Closed Series pak kromě FP nabídla také dva další týmy KK Valorant a Inside Games. Oba sice zvládli první kolo pavouka, poté však v DE bracketu následovaly dvě prohry a konec. Inside Games, kteří do této organizace zamířili těsně před tímto turnajem, narazili právě na sílu Ferrari Peek.

Oficiální představení prvotřídní domácí sestavy proběhlo teprve nedávno, kluci spolu však hrají už opravdu dlouho a naplno se do všeho obuli až nyní s návratem oKKa. Po výhře nad IG navíc dokázali porazit i silné týmy nolpenki a Dreamchasers, díky čemuž postoupili až do samotného grandfinále, kde už měli jisté minimálně zdvojnásobení odměny z Open Series. Závěrečným soupeřem byl tým Purple Cobras, kde ještě nedávno působil oKKo, a svého soka tak našinci dobře znali. Na mapách Haven i Ascent si počínali zkušeně a svým největším úspěchem dosud si došli pro dalších 700 euro. My však věříme, že je to teprve začátek jejich dominance!

Další počínání týmu Ferrari Peek můžete sledovat na jejich týmovém profilu na Instagramu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.