Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA COOL liga: RIIJK v zápasu týdne přehrál Mikiho. Ligu vedou T9Laky a Seron

3. 11. 2020 | 23:00 EA SPORTS FC 24
FIFA COOL liga vypukla minulý týden a v druhém týdnu tak byla stanovena určitá očekávání na jednotlivé hráče. Všechna ale byla rychle zbořena a rychle se ukázalo, že by mohlo jít o neskutečně vyrovnanou sezónu. Skvěle se v druhém kole předvedl například M4TK0 z Bohemians 1905, který přesvědčivě přehrál favorizovaného DRMiho 5:1.
FIFA COOL liga
FIFA COOL liga

UPDATE: V druhém kole jsme viděli celou řadu překvapení. V šlágru dne například RIIJK skvěle zvládl souboj s Mikim a po prohře z prvního týdne uhrál dnes všechny tři body. Nejvypjatější souboj sehráli Cristy a Seron. Přestože si mladý talent z týmu Sampi.Tipsport z prvního utkání odnášel vedení 3:1, slovenský borec všechno ještě pořádně zkomplikoval a nakonec si Seron při výhře 6:5 mohl hlasitě oddychnout. Sparťanské derby přineslo řadu spálených šancí a skvělou defenzivní hru obou borců, která nakonec skončila remízou 1:1, díky níž Caster drží alespoň třetí místo v tabulce.


V rámci úterního kola COOL ligy se opět odehraje pořádná porce zajímavých utkání, včetně bratrovražedného souboje sparťanů Castera a Emericksona. Otázkou je, zda si reprezentanté FCVP Esports připíší dle předpokladů pohodlné vítězství, protože jak DRMi10, tak T9Laky, budou velkými favority. Zápasem týdne, který si určitě nesmíte nechat ujít, bude souboj Mikiho proti RIIJKovi.


Harmonogram 2. kola
MorCaJs (OLO)  Česká republika3:1
(1:1, 2:0)
 Česká republika MarioOoso99 (ZIC)
Cristy (DVE)  Česká republika5:6
(1:3, 4:3)
 Česká republika Seron (SMP)
RIIJK (EIQ)  Česká republika4:2
(1:1, 3:1)
 Česká republika Miki (SMP)
DRMi10 (PLZ)  Česká republika1:5
(1:3, 0:2)
 Česká republika M4TKO (BOH)
Dalas94 (TEP)  Česká republika1:5
(0:0, 1:5)
 Slovensko T9Laky (PLZ)
Emerickson (SPA)  Česká republika1:1
(0:0, 1:1)
 Česká republika Caster (SPA) 

Tabulka po druhém kole ligy:

COOL liga FIFA
Štítky: FIFA COOL liga