Přejít k hlavnímu obsahu

Finále BRUTE DJ Challenge již dnes v 17:00. Kdo se stane nejlepším herním DJem?

23. 5. 2020 | 14:17 Všechny hry
Hudba a gaming patří odjakživa k sobě. To si uvědomují také BRUTE, kteří se rozhodli tyto dvě odvětví propojit ještě více a vytvořit svou vlastní soutěž, která má za úkol najít toho nejlepšího gamingového DJe.
Brute DJ challenge
Brute DJ challenge

UPDATE: Sobota 23. května je zde a s ní přichází také finálový večer! O vítězství v soutěži a zároveň pozici dvorního DJe týmu BRUTE dnes bude bojovat šestice jmen. V živém streamu budou své schopnosti předvádět DJ Flux, DJ Buldog, DJ Triple P, DJ A.K.A, DJ Chemic a DJ Saurus. Celým streamem bude provádět jeden z předních domácích DJs Roxtar. Nezapomeňte si tedy naladit Team BRUTE na Twitch od 17 hodin.

 Původní zpráva: V dobách koronaviru nejsou dostupné ani hudební, ani herní akce. Také proto se Team BRUTE rozhodl spojit tyto dvě odvětví a uspořádat BRUTE DJ Challenge, která má za úkol najít ty nejlepší DJe. Premisa celého eventu je jednoduchá – účastníci musí nahrát alespoň desetiminutový set, který bude obsahovat hudbu spojenou s gamingem, případně i slavné hlášky z her. Kreativitě se meze prostě nekladou.

Zájemci mají čas zaregistrovat se na webu týmu BRUTE do 21. května, vybraných pět DJů se poté představí 23. května na finálovém livestremu, kde dostanou za úkol zahrát živě dvacetiminutový set před diváky a porotou. Vítěz získá zásobu Semtexů na rok a herní počítač Dell G5, dostane ale i smlouvu přímo s BRUTE, pro které se stane dvorním DJem.

Ambasadorem a zároveň porotcem je známý český DJ Roxtar, který se zúčastnil také světové DJské soutěže Red Bull 3Style a v poslední době se proslavil hlavně díky svému maňáskovi Adolfeenovi. 

Štítky: Team Brute
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.