Přejít k hlavnímu obsahu

Finálový den je tady a s ním i poslední den Tipsport MČR Battle! Striker je už ze hry

22. 11. 2020 | 13:45 Counter-Strike 2
Vodafone MČR v CS:GO čeká poslední hrací den a čekají nás tak dvě utkání o medailová umístění. No a světe div se, vypadá to, že Tipsport MČR Battle ovládne Marek "shadye" Hovanec. Dokáže ho ještě někdo na prvním místě atakovat?
Tipsport MČR Battle
Tipsport MČR Battle

Tipsport MČR Battle se účastní pět komentátorů letošního Vodafone MČR ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Jmenovitě to jsou shadye, DeeThane, Lelek, Bananides a Striker. Všichni měli na začátku k dispozici 5 000 kreditů a před samotným MČR mohli sázet na libovolné esportové příležitosti. Striker už je bohužel na nule, ale ostatní se nechtějí nechat zahanbit a pro co nejlepší umístění vysílají své závěrečné tikety. 

Shadye

Mistr shadye zřejmě výzvu ovládne, protože se mu jako jedinému podařilo udržet plusovou bilanci a aktuálně na svém kontě drží 9 575 kreditů. Jen jeden den se tomuto komentátorovi nepodařilo zvýšit svoje konto a včera inkasoval díky dvěma tipům přesných výsledků, protože SINNERS ani Entropiq nezaváhali a připsali si výhry 2:0. Do finálového dne jde Shadye s dvěma tikety, v prvním z nich věří eSubě a SINNERS. Druhý vložil už před startem samotného MČR na SINNERS a s kurzem 1.35 to vypadá, že by z 1 337 kreditů mohl získat 1 804,95

DeeThane

DeeThane si včera vsadil na dva velké outsidery a tiket s kurzem 7.80 mu dle očekávání nevyšel. Na závěr jde DeeThane znovu do risku a vypadá to, že Dee jde do finálového dne s taktikou „Go big or go home”. Celkový kurz 10.92 slibuje výhru až 3843 kreditů, ale při bližším pohledu se nezdá vůbec nereálně. Muž mnoha talentů totiž věří v opakování skupinového výsledku, kdy ECLOT porazili eSubu 2:0 a věří, že i přes celkové vítězství SINNERS ztratí jednu mapu. 

Striker CS:GO

Striker se s výzvou bohužel loučí na posledním místě, jelikož nevyhrál ani ve svém tiketu poslední naděje. Naděje na vyšší umístění mu zhatili Entropiq, kteří proti ECLOT neztratili mapu a se skóre 2:0 postoupili do grandfinále proti SINNERS. Striker tedy končí Tipsport MČR Battle s nulou na kontě.

Lelek

Lelek včera doufal v těsné semifinálové boje a doufal ve výsledky 2:1. Vítěze sice tipnul správně, ale bohužel mu ani jeden z tipů nevyšel. Na závěr dne se rozhodl tipnout přesné výsledky a po vzoru DeeThana věří ve výhru ECLOT 2:0 a triumf SINNERS 3:1. Oba navíc vsadili totožnou částku 352 kreditů, takže i při případné výhře ve výsledné tabulce neskončí před ním. 

Bananides

Banánovi vyšel v rámci svých tří semifinálových tiketů pouze jeden. Sázka na NEOFRAGa se vyplatila, ale až příliš velká důvěra v SINNERS ani vyhraná mapa ECLOT už další kredity nepřinesly. Na závěr MČR Bananides doufá v upset roku a může doufat ve vítězství Entropiq s kurzem 6.50. Případná výhra by mu přinesla 4 225 kreditů, což by mu zajistilo plusové zakončení této výzvy.

Tipsport MČR battle