Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic kompletují sestavu. Rekklesovo místo zaplní Upset

26. 11. 2020 | 22:29 League of Legends
Fnatic se po odchodu Rekklese poměrně rychle oklepali a chystají útok na G2. Dokáží Upset s Nisqym podávat natolik kvalitní výkony, aby se Fnatic konečně dokázal vyrovnat svým největším rivalům, kteří poslední dva roky panovali na evropské scéně?
Upset Fnatic
Upset Fnatic

Vedení Fnatic se i přes odchod Rekklese vzdávat nechce a ředitel organizace dokonce na jednom ze streamů fanouškům slíbil, že Fnatic brzy G2 rozdrtí. Sestava pro rok 2021 nevypadá na papíře vůbec špatně. Jungler Selfmade byl vychvalován coby nejlepší evropský jungler poslední sezóny, Bwipo a Hylissang dlouhodobě patří mezi evropskou špičku na svých rolích. Týmu by mohl pomoci zejména nový midlaner Nisqy, který se vrací z amerických Cloud9. Belgičan by si měl vyhovět hlavně se Selfmadem, jelikož Nisqy rád roamuje po mapě a spolu s junglerem vytváří výhodu pro svůj tým. 

Velkou díru po Rekklesovi zaplní Upset, který je už několik let vyzdvihován coby jeden z nejlepších AD Carry v Evropě. Největší šanci na titul měl Upset v letním splitu osmé sezóny, kdy podlehl se svými Schalke 04 právě Fnatic (1:3). Poslední rok chtěl Upset uspět s ambiciózní sestavou Origen, ale po čtvrtém místu z jarního splitu šlo všechno strmě k zemi, jelikož tým v létě skončil úplně poslední. Dokáže se Upset konečně naplno prosadit v týmu osminásobných šampionů evropské ligy?

Sestava Fnatic pro rok 2021:

 Belgie Gabriël "Bwipo" Rau (Top)
 Polsko Oskar "Selfmade" Boderek (Jungle)
 Belgie Yasin "Nisqy" Dinçer (Mid)
 Německo Elias "Upset" Lipp (AD Carry)
 Bulharsko Zdravets "Hylissang" Galabov (Support)

Na jakém místě skončí Fnatic v jarním splitu LEC?

Možnosti výběru
Štítky: LEC, fnatic