Přejít k hlavnímu obsahu

Forsen byl znovu zabanován na Twitchi. Konečně je potvrzeno, co nyní provedl!

12. 5. 2020 | 20:28 VALORANT
Je to tady, Valorant má svou první oběť z řad velkých streamerů a tentokrát to odnesl sám Forsen. Už je konečně potvrzeno, za co si švédský streamer trest odpykává a opravdu došlo k porušení komunitních pravidel z jeho strany při jednom z hodnocených zápasů ve Valorantu.
Forsen Banned
Forsen Banned

UPDATE: Forsen se nakonec vyjádřil na svém Twitteru a potvrdil tak dvoutýdenní ban, který si vysloužil za nevhodný výraz vůči svým spoluhráčům ve Valorantu. Jestli je trest oprávněný a zda-li se z něj Forsen poučí, ostatně posuďte sami, zde je jeho výrok:


Stejně tak jako další streameři, i Sebastian 'Forsen' Fors se okamžitě ponořil do honby za rankem v hodnocených zápasech a vedl si celkem dobře. Streamer byl pouze kousek od Immortalu, což je v současnosti druhá nejvyšší dovednostní úroveň, ale jeho cestu zastavil ban na streamovací platformě. Nikdo zatím s jistotou neví, za co ban dostal, jedni spekulují, že někdo měl před několika dny na jeho streamu rasistickou připomínku, zatímco druzí tvrdí, že se Forsen při hře neudržel a byl extrémně toxický na jednoho ze spoluhráčů. Jedno je však jisté, i když nevíme na jak dlouho, tak ban platí a rozhodně to není jeho první trest.

Forsen si na konto připsal svůj první ban v roce 2016, tedy rok po tom, co vyhrál svůj první Hearthstone turnaj. Trest byl však pouze na 24 hodin a šlo v podstatě o výchovné varování za jeho menší přestupky, které se za jeho kariéru nahromadily, což Forsena probralo, protože od té doby sekal latinu. Nyní vše nasvědčuje tomu, že se s největší pravděpodobností nejedná o permanentní zablokování účtu a trest se patrně neprotáhne déle než na týden. Nás teď zajímá, co na to říká sám Forsen a zda-li se po skončení trestu vrátí ke svému climbu za Valorantem!

Štítky: Forsen