Přejít k hlavnímu obsahu

Forsen si tento rok vysloužil již třetí ban, na streamu ukázal nevhodný gif

27. 11. 2020 | 20:00 Twitch.tv
Znovu můžeme vidět, že ani ty největší hvězdy se před pravidly Twitche zkrátka neschovají. Tentokrát byl opět potrestán oblíbený streamer Forsen za ukázání nevhodného obsahu na streamu. Švédská hvězda si tak letos bude muset vytrpět již třetí suspendování účtu.
Forsen ban
Forsen ban

I nadále Twitch neúprosně trestá své partnery za porušení pravidel a výjimkou není ani švédská streamerká ikona Forsen. Tento rok se Forsen opět činil, což znamená, že se jedná již o třetí provinění a zablokování účtu, které zpočátku nebylo vůbec odůvodněno. To ovšem ani neznamenalo, jak je u Twitche zvykem, že nějaký důvod vůbec musíme dostat. Každopádně se však na internetu tradičně rozjely diskuze a dohady, proč byl vlastně oblíbený streamer zabanován.

První ze spekulací je varianta, že Forsen uprostřed vysílání rozklik nevhodný obrázek, který mu někdo škodolibě poslal. Tomu by nahrával další fakt, jelikož si švédský streamer uvědomil nějakou chybu už při vysílání, zastavil stream a smazal všechny záznamy a klipy, jež by mohly s tímto malérem souviset. Další možností byl byl přestupek spojený s DMCA, protože při hraní PUBG si jej našli stream-snipeři a naschvál hlasitě pouštěli hudbu s copyrightem.

Nakonec se však ukázalo, že správná byla skutečně první možnost, jelikož se sám Forsen konečně vyjádřil na svém Twitteru. Ban obdržel za ukázání nevhodného klipu při vysílání, kde se objevily koňské genitálie, což Twitch samozřejmě ihned potrestal. Stále však nevíme, jak dlouhá bude Forsena třetí pauza od streamu, protože trest dle jeho tvrzení obdržel na dobu neurčitou.

Štítky: Forsen