Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite bude v následujícím roce plně podporovat modifikace

28. 12. 2020 | 10:57 Fortnite
Epic Games povolí Fortnite hráčům engine, který jim umožní upravovat hru pomocí vlastních nástrojů. Fanoušci hry tak budou moct být ještě kreativnější.
Fortnite
Fortnite

Fortnite obdrží v novém roce 2021 obrovskou změnu. Epic Games na svém streamu oznámili, že do hry přidá Unreal Engine, který umožní hráčům upravovat hru podle svých představ. Tuto představu dostali právě potom, co do hry přidali creative mód, ve kterém můžou hráči volně stavět a rozvíjet tak svůj pohled na hru. 

Na svém vývojářském streamu odhalili, že se nebude jednat o náhradu creative módu, ale spíše jeho rozšíření. Epic Games chce totiž své hráče rozvíjet nejen v bitevním směru, ale i ve směru kreativním. Kreativnost hráčů se v doposud „obyčejném“ creative módu dost osvědčila. Vysvětlovali také, jak se tyto nové nástroje používají, aby byli hráči připraveni a obeznámeni s novinkami.

Díky téměř úplnému přístupu k editačním nástrojům mohou hráči vytvářet nejrůznější věci, aby okořenili svět Fortnite. Toto rozšíření nebude jediné, co nás v roce 2021 ve Fortnite čeká, vedoucí programátor také pracuje na herním skriptu, který bude v režimu „Box Fight“.
 

Zdroj: www.ginx.tv
Štítky: Fortnite update