Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite zvažuje zavedení měsíčního předplatného

22. 11. 2020 | 13:02 Fortnite
Fortnite je free to play hra, hráči by si však mohli za měsíční poplatek dostávat bonusy, systém Item Shopu by se tak mohl změnit.
Monthly crew pack
Monthly crew pack

Kromě Battle passu a Item shopu bysme se mohli dočkat i nového měsíčního předplatného, které kromě Battle passu odemkne i nové výhody. Streameři a creatoři obdrželi od Epic Games dotazník, který je právě zaměřený na měsíční předplatné. Majitelé předplatného by také mohli mít přednost v různých věcech, jako jsou např. vydání nových skinů. Tento nový způsob by byl na dobrovolné bázi, takže se nemusíte obávat, že budete muset za přístup k Fortnite platit. 

Monthly crew pack

Společně s dotazníkem obdrželi tuto propagační fotku, na které je zobrazeno, co vše by mohlo předplatné zahrnovat. Nejpravděpodobněji bude cena předplatného kolem 12 - 15 eury měsíčně. Zatím se zdá, že součástí bude přistup k Battle passu, měsíční příjem V-bucks a předbězný přístup k novým předmětům a herním módům. Epic Games se oficiálně ještě nevyjádřili, avšak je možné, že se dočkáme nové možnosti velmi brzo.