Přejít k hlavnímu obsahu

Francouzský fotbalista Antoine Griezmann zakládá se svým bratrem organizaci Grizi Esport

21. 1. 2020 | 11:31 Všechny hry
Není žádným tajemstvím, že francouzský fotbalový reprezentant a úřadující mistr světa Antoine Griezmann je velkým fanouškem her. Svoji vášní se netají a nejednou oslavil gól tancem z Fortnite, kterému se ve volném čase věnuje. Se svým bratrem Theem se však rozhodl tento koníček prohloubit a založit si vlastní herní organizaci.
Antoine Griezmann
Antoine Griezmann

Antoine Griezmann, hrající za jeden z nejslavnějších fotbalových klubů, FC Barcelona, odhalil organizaci s názvem Grizi Esport včera na svém Twitteru, kde i odtajnil, že hlavním manažerem bude jeho bratr Theo. Ten je podobně jako starší sourozenec velkým fanouškem videoher a na Twitchi pravidelně streamuje Fortnite nebo Rainbow Six Siege. Jako fotbalista se výše než na amatérskou úroveň nedostal, a proto se raději věnuje Instagramu a různým sférám byznysu. Společně se tedy nyní pouští do vod elektronického esportu.

V představovacím videu můžeme vidět hned několik titulů, od FIFY přes výše zmíněné hry Fortnite a R6 Siege až po CS:GO a League of Legends. Tato pětice titulů byla později odhalena i s kontaktní emailovou adresou, kde se potenciální zájemci mohou hlásit. Na Twitteru se takto nenápadně přihlásil třeba brazilský střelec Boltz. Je tedy naprosto zřejmé, že žádnou sekci zatím bratři Griezmannové vybranou nemají a na první úlovky si ještě budeme muset počkat. Postupem času ale bude zajímavé sledovat, jak moc ambiciózní nová organizace bude.

Grizi Esport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.