Přejít k hlavnímu obsahu

frozen: Titul pro mě znamená víc než MVP

11. 11. 2018 | 18:20 Counter-Strike 2
Grandfinále CS:GO turnaje je za námi a my jsme si proto na krátký rozhovor pozvali jednoho z Mistrů České republiky a MVP celého turnaje, Davida "frozen" Čerňanského.
Výchozí obrázek

Ahoj frozene, gratuluji ti k zisku Mistra české republiky. Jaké máš z toho pocity?

Pocity jsou určitě skvělé, protože je to náš čtvrtý titul, čtyřikrát po sobě jsme tu byli s jinou sestavou a čtyřikrát se nám podařilo získat zlato. Ani teď tomu nebylo jinak, za což jsem rád, protože máme v týmu dva nové hráče, kteří ještě s vyhráváním nejsou tak zkušení, ale myslím že si zvyknou a bude to v pohodě (smích).

Získal jsi také ocenění pro nejlepšího hráče turnaje, jsi za něj šťastný?

No jasně, že jsem, sice toto ocenění pro mě neznamená tolik, jako titul Mistra České republiky, ale je to stále něco, co si vystavím doma a budu si to pamatovat. 

Frozen

Jak hodnotíš průběh turnaje?

Celý turnaj proběhl více méně hladce, ale měli jsme problém ve skupinách s VENI VIDI VICI, kteří vyhrávali po polovině 12:3 a nám se to nakonec podařilo otočit na 13:16, takže to byl pro nás těžký zápas, v semifinále jsme si poradili 2:0 s Universe a finále s eSubou bylo taky těžké, i když bylo close, ale nemuselo být vůbec tak close. Ale jsme rádi, že jsme to zvládli.

Můžeš nám nakonec prozradit něco málo o budoucnosti týmu?

Rád bych něco naznačil, ale zatím nic říct nemůžu, nechejte se překvapit :).

Štítky: Sharkoon, MČR
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.