Přejít k hlavnímu obsahu

Gaming Team Kravaře hledá posily, v příští sezóně chce útočit na vyšší příčky

23. 3. 2021 | 14:00 League of Legends
Gaming Team Kravaře obsadili v druhé sezoně Hitpoint Challengers v řadě 4. místo a příští split chtějí mířit výše, v plánu je i obměna sestavy.
GTK
GTK
Zdroj: Gaming Team Kravaře

Kdo sleduje druhou česko-slovenskou ligu Hitpoint Challengers, tomu není třeba Gaming Team Kravaře dlouze představovat. Mladá organizace vstoupila minulý rok do soutěže třetím místem v základní části, v play-off poté dosáhla na celkovou čtvrtou příčku v soutěži.

Letos byl tým považován za jednoho z největších favoritů, základní část zahájil sérií pěti vítězství a i přes pokles formy v její druhé polovině do vyřazovacích bojů opět postupoval ze třetího místa. V play-off to ovšem nebylo ono, GTK prohráli obě Bo5 a zopakovali umístění z minulého ročníku. Jednou z příčin mohla být i změna v jungli těsně před Bo5 s akademií Vikingekrig, tým odvolal Majosse a na jeho místo přišel Jellou, ani to ale nepomohlo.

To je pro organizaci s ambicemi bojovat o titul ve druhé lize samozřejmě málo, proto se GTK rozhodli pro tryouty a potenciální obměnu sestavy, pokud organizační tým narazí na nové talenty nebo hráče, kteří by do týmu zapadli lépe. Pokud tedy věříte svým schopnostem a chcete usilovat o působení v předním týmu druhé ligy, kontaktujte GTK na jejich Twitteru!