Přejít k hlavnímu obsahu

garzeN a uZman míří za rpgm do NecroRaisers

5. 12. 2018 | 23:43 Counter-Strike 2
Matúš 'uZman' Rechtorovič a Dávid 'garzeN' Hrušovský patřili od vzniku VENI VIDI VICI k základním stavebním kamenům, avška po konci dvou hráčů se s týmem rozloučili také. Kapitán teCkoO tak zůstal o samotě, naopak tohle slovenské duo nachází nové působiště.
Výchozí obrázek
NecroRaisers CS:GO

Bývalá sestava NecroRaisers z MSR 2018, zleva: pemi, rusel, zur1s, Valencio, rpg

Od Mistrovství Slovenska nebylo o týmu NecroRaisers příliš slyšet, ale Václav 'rpg' Vlach nelenil, udržel si důvěru dvou stávajících spoluhráčů a nyní oficiálně představil nové posily. Chápete správně, právě uZman a garzeN v nové sezóně obléknou oranžovo-černý dres. Po vzoru Supreme Masters ve Švýcarsku se navíc dle slov samotného kapitána můžeme těšit na hojné výlety NecroRaisers do zahraničí, nová sestava se tak mimo hlavní sezónu má opravdu na co připravovat.

Aktuální složení NecroRaisers:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Slovensko Peter 'pemi' Mikuš
 Česká republika Vojtěch 'Valencio' Mydlář
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Slovensko Dávid 'garzeN' Hrušovský

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.