Přejít k hlavnímu obsahu

Gillette naděluje všem před finále FIFA COOL ligy slevy na celý sortiment!

18. 12. 2020 | 14:00 EA SPORTS FC 24
Za zimní sezónou FIFA COOL ligy stojí i společnost Gillette, která si pro esportové fanoušky přichystala parádní slevu na veškerý sortiment. V tomto článku se dozvíte nejen to, jak a kde slevu uplatnit, ale také to, jak Gillette podporuje esport u nás i v zahraničí.
Gillette FIFA COOL liga
Gillette FIFA COOL liga

Gillette není na esportovém trhu vůbec neznámým jménem a krom FIFA COOL ligy stála například za šampionátem MČR v League of Legends v loňském roce. Ve světovém měřítku se Gillette spojil například se známým LOL hráčem xPekem a společnost má za sebou spolupráce i s týmy TSM, Infinity Esports nebo Boston Uprising a nedávno zaujala také kooperací s oblíbenou streamovací platformou Twitch.

I proto pro vás máme slevu 20 % úplně na všechno. Můžete si navíc vybrat z celé nabídky produktů Gillette na Alza.cz, kde stačí po výběru zboží uplatnit kód „PLAYGLT20”. V rámci sortimentu je toho na výběr opravdu dost, od vod po holení, antiperspiranty, gely či pěny na holení a v neposlední řadě špičkové holící strojky.

Gillette

Vize Gillette trvá více než sto let a nechá se inspirovat novými inovacemi ve snaze zajistit nejlepší holení na světě. V oboru je absolutní špičkou a novou spoluprácí v rámci FIFA COOL ligy chce oslovit fanoušky rostoucího celosvětového trendu.