Přejít k hlavnímu obsahu

GLORE představují novou sestavu, představí se v ní i veteráni LogaN a náboj

2. 2. 2021 | 21:59 Counter-Strike 2
Organizace GLORE již patří na české scéně mezi zavedené celky, pro rok 2021 představuje novou sestavu. V té se představí i zkušená dvojice LogaN a náboj.
glore csgo 2021
glore csgo 2021

Organizace GLORE představuje svůj zbrusu nový CS:GO tým, který má pro rok 2021 nemalé cíle, mezi nimiž nechybí ani jeden z těch pro CZ/SK hráče nejvyšších - probojovat se na letošní Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách. Kdo se však bude představovat v barvách GLORE?

Hlavním stavebním kamenem je dvojice zkušených hráčů, jejichž jména budou jistě řadě hráčů známá. Jakub "LogaN" Moravec a David "náboj" Hartman patří mezi stálice domácí scény, nejvíce zářili v roce 2015 v barvách dnes už zaniklé organizace Fraternitas. Ty doplní neméně zkušený Andreas "TATAR" Ďuriš, jenž střílel po boku LogaNa již loni v týmu Cyber Gaming, ale také o něco méně zkušení Adam "dexeden" Vaněk a Matěj "mult1" Krejčík, oba však mají zkušenosti i z Tipsport COOL Ligy, kde si druhý jmenovaný dokonce zahrál v nejvyšší divizi v barvách DEFEATERS.

Tým již spolu nějakou chvíli trénuje a vypadá to, že synergie mezi hráči je dobrá. O tom svědčí i fakt, že v právě probíhající ESEA Open lize má tým z pěti zápasů zatím pouze jednu prohru. Cíl v této největší světové lize je pro GLORE jasný - probojovat se až do MAIN divize.

Sestava týmu GLORE pro rok 2021 je následující:

 Česká republika Jakub "LogaN" Moravec
 Česká republika David "náboj" Hartman
 Česká republika Adam "dexeden" Vaněk
 Česká republika Matěj "mult1" Krejčík
 Slovensko Andreas "TATAR" Ďuriš

Štítky: GLORE
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.