Přejít k hlavnímu obsahu

Hiko se stává prvním hráčem 100 Thieves. Chceme být nejlepší na světě, říká CEO organizace

5. 6. 2020 | 13:37 VALORANT
Organizaci 100 Thieves koncem roku 2017 založil známý tvůrce obsahu a bývalý profesionální hráč Nadeshot a takřka okamžitě bylo jasné, jaké jsou jeho cíle. Mířit nejvýše ve všem, do čeho se zapojí. Přesně to bude platit i ve Valorantu, kde sám osobně včera přivítal prvního člena budovaného týmu.
100T Hiko
100T Hiko

Prvním pilířem 100 Thieves pro nový FPS titul Valorant se stává Spencer 'Hiko' Martin, který se od roku 2002 věnoval Counter-Strike a takřka osm let z toho působil na kompetitivní scéně. Jeho prvním plnohodnotným týmem byl v roce 2011 Checksix Gaming, kde se mimo jiné potkal s Dannym 'fRoD' Montanerem. Ten sice nyní také přešel oficiálně na Valorant, v jednom týmu se však nepotkají. Hiko totiž nepřijal původní nabídku T1, připojit se k existujícímu týmu, chtěl si totiž ve spolupráci se špičkovou organizací vybudovat svoji vlastní. A tuto volnost nyní dostává právě v 100Thieves. Účastník osmi CS:GO Majorů je však zatím jediným oznámeným hráčem a my můžeme jen spekulovat, jestli se blíží další oznámení, nebo jde o první předčasnou vlaštovku.

Hiko v CS:GO proslul několika legendárními akcemi, které si můžete připomenout v představovacím videu.

Štítky: 100Thives, hiko
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.