Přejít k hlavnímu obsahu

Hippomaniacs přicházejí o úspěšnou sekci a představují pětici pro novou sezónu

25. 11. 2019 | 05:54 Dota 2
Pokud se z domácí scény o někom v uplynulé sezóně hovořilo, ve většině případů šlo o Hippomaniacs. Organizace se však s hráči rozešla a nyní představuje novou sestavu, která svou premiéru zažila v kvalifikaci na WESG.
Hippomaniacs
Hippomaniacs

S Hippomaniacs to po úspěšné sezóně začalo jít z kopce od momentu, kdy tým opustil SabeRLight. Tým se snažil vyladit pozměněnou soupisku, ta finální se ale neudá pod křídly Hippos. CURRY, Muf a Sehny společně s koučem a manažerkou budou nyní působit jako SworDDarK, kde je doplní Digi a BOOM. Jediný Supream je zatím bez angažmá. Hippomaniacs se snažili o ryze slovenskou sestavu, což se nakonec nepovedlo. Nový tým byl však již oficiálně představen a čtveřici Slováků doplňuje známá postava v podobě komentátora Cechiho. V tomhle složení se Hippos zúčastnili úvodní kvalifikace na WESG, kam do hlavní fáze kvalifikace má jejich bývalá sestava přímou pozvánku. Mezi jedenácti týmy se uspět nepodařilo, druhý pokus budou mít hroši tuto středu.

Hippomaniacs nyní bude reprezentovat tato sestava:

 Slovensko Radovan 'Cajroo' Čajkovič
 Slovensko Martin 'SlawE' Chamuty
 Slovensko Samuel 'sammi' Frajka
 Slovensko Patrik 'Pedrito' Láclav
 Česká republika Daniel 'Cechi' Čechmánek

Složení SworDDarK vypadá následovně:

 Česká republika Sebastien 'Digi' Ložek
 Česká republika Miroslav 'BOOM' Bičan
 Česká republika Vojtěch 'Curry' Novák
 Česká republika Petr 'Muf' Fojtík
 Česká republika Jan 'sehny' Sehnal

Štítky: Hippomaniacs
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.