Přejít k hlavnímu obsahu

Hippomaniacs v praxi otestovali polského hráče, zatímco SabeRLighTova sestava je nekompletní

7. 9. 2019 | 23:34 Dota 2
Domácí jednička se v nové DPC sezóně bude muset obejít bez služeb hráče na pozici 3, SabeRLighT se totiž rozhodl přijmout zahraniční nabídku. Právě první český hráč, který dosáhl mety 9000 MMR, již na své fanpage odhalil svoji sestavu. Hippomaniacs naopak vyzkoušejí hráče z Polska.
Hippomaniacs SabeRLighT
Hippomaniacs SabeRLighT

UPDATE: Hippomaniacs byli při premiéře s Exotic_Deerem ve druhé Open kvalifikaci na WePlay! Reshuffle Madness jedinou sérii od postupu, ale ještě budou mít dvě další šance. U SabeRLighTa se naopak světlo na konci tunelu teprve hledá, protože jeho nový tým ve složení níže ani do kvalifikace na GG.Bet Hamburg Invitational nenastoupil z toho důvodu, že dva hráči se rozhodli tým opustit a sestava je tak nekompletní.


Hippomaniacs letos dokázali mnohé, ale na medaili z World Cyber Games ani na postup na The International to bohužel nestačilo. Ačkoliv jsme očekávali a hlavně doufali, že ryze česká parta zůstane pospolu a bude nadále sílit, tak přichází změna v kádru. Jonáš 'SabeRLighT' Volek už tým přerostl a rozhodl se jít zahraniční cestou.

V rámci oznámení svého odchodu SabeRLighT dodal, že do konce týdne odhalí sestavu týmu i organizaci. Zatímco se musíme spokojit s dosavadním názvem WeWinEZ, tak složení už je na světě. Svou premiéru si totiž tento tým odbude v kvalifikaci na GG.Bet Hamburg Invitational, která se koná tento víkend. Vedle SabeRLighTa tu najdeme slovenského hráče Olivera 'skiter' Lepka a trio dnz, Velheor, Xcalibur. Dalo by se tedy říci, že pokud je to finální sestava, tak jde sice o krůček kupředu, ale žádný katapult mezi evropskou špičku se zde nekoná.

Po nové posile na pozici 3 se Hippomaniacs ohlížejí i v zahraničí, protože ve víkendové kvalifikaci na WePlay! Reshuffle Madness využijí služeb polského hráče Natana 'Exotic_Deer' Michalewicze, který nejvíce proslul na přelomu let 2017 a 2018 v barvách týmu Kinguin. Jestli jde rovnou o posilu či jen jeden z případných tryoutů, k tomu se zatím Hippomaniacs nevyjádřili. Každopádně jde o hodně zajímavý krok a přejeme týmu hodně štěstí.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.